Flinke Jopen

Jopen – niet alleen Haarlem’s eigen gebrouwen bier, maar ook maker van een ingewikkeld speeltje. Een nieuwe vibrator sensatie die alle verkoopverwachtingen overstijgt, volgens fabrikant Jopen. Maar wel een goede uitleg nodig heeft.

  • Het apparaat heeft 2 sterke vibrators voor de clitoris and g-spot
  • het stimuleert elektronisch de vaginaspieren tot een intenser orgasme
  • in 5 snelheden en er wordt een gel geleider bijgeleverd
  • en kan inwendig worden opgepompt! Of eenvoudig kleiner gemaakt worden

Toch eens zoeken of deze vibrator ook in Nederland verkocht wordt.

Deel via emailDeel via Twitter
Een reactie plaatsen

Vagina balletjes

Soms verbazingwekkend groot (ca. 3,5 cm)…maar in de hipste kleuren: vaginale balletjes om bekkenbodemspieren te trainen. Het leidt niet tot een orgasme, maar door ze in te brengen versterk je de spieren van de bekkenbodem. Wat weer goed is ter voorkoming van stress incontinentie en kan zorgen voor een intenser orgasme. Uitproberen zou ik zeggen…in alle kleuren.

Je kunt het balletje een paar minuten of enkele uren dragen. De fabrikant adviseren om de gebruiksduur geleidelijk op te voeren. In het geval van een bekkenbodem stoornis, zou een dagelijkse draagtijd van 30-45 minuten verbetering kunnen geven.

Klik hier voor nog veel meer balletjes en trileitjes.

Deel via emailDeel via Twitter
Een reactie plaatsen

Slappe piemel

Marc Dorcel maakte uberchique pornofilms op exotische locaties. En tegenwoordig sexspeeltjes. Er zijn 6 nieuwe toys aan zijn collectie toegevoegd. Op de foto zie je de Dorcel Joy Pad. Het lijkt een beetje op een slappe piemel.

Het speeltje heeft twee vibratiemotoren voor een dubbele stimulatie gelijkertijd, vaginaal en clitoriaal. De unieke vorm en het zachte materiaal geven je de totale controle.  Met 10 vibratiestanden werkt deze vibo op batterijen. Hij is gemaakt van 100% siliconen.

Hier zie je nog veel meer Dorcel speeltjes.

Deel via emailDeel via Twitter
Trefwoorden Een reactie plaatsen

Lelo en We Vibe in een rechtzaak

Deze galerij bevat 6 foto's.

      We Vibe (foto 1) producent probeert met een rechtzaak de invoer van concurrent Lelo in de VS tegen te gaan. Lelo bracht kort geleden 2 producten op de markt die erg lijken op de beroemde bestseller. De … Lees verder

Meer Galerijen | Een reactie plaatsen

Spelen met je G-spot

De G-ki van het mooie merk Je Joue (ik speel in het Frans), kun je op 2 manieren buigen voordat je begint. Erg buigzaam en verstelbaar dus. Multifunctioneel want je kunt hem natuurlijk ook ter stimulering van de clitoris gebruiken.

Heb je jouw G-spot al eens gevonden? Probeer het uit. Hier vind je alles van Je Joue.

Deel via emailDeel via Twitter
Een reactie plaatsen