Vragen? Bel ons op: 020 2611933 tussen 9:00 en 17:00

Heb je een vraag voor ons?

Ons team van vijf medewerkers staat je graag te woord! Kom je niet uit de website of wil je wat achtergrondinformatie over een product? Neem dan gerust contact op via 020-2611933 of info@pikant.nl.

Wij zijn op weekdagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Wil je liever 's avonds bellen? Stuur ons een e-mail met je vraag en het tijdstip dat je gebeld wilt worden en wij nemen contact met jou op!

Onze adresgegevens

Wie is pikant?

Opgericht in augustus 2007 is pikant de erotiekbranche ingestapt met een duidelijke missie: fun meets fantasy! Waar het internet tegenwoordig wordt overspoeld door formele, saaie en onprofessionele webshops kenmerkt pikant zich juist door het vertrouwde huiskamergevoel: taboedoorbrekend, klantgericht en innovatief. Na een grondige reorganisatie in april 2008 is pikant klaargestoomd voor het grote werk. Via onze professionele webshop zijn wij in staat de optimale service te bieden bij het laten uitkomen van uw grootste fantasieën; de keuze is enorm, de prijzen zijn scherp en ook voor advies op maat bent u bij ons aan het juiste adres.