Betaalmogelijkheden

Je bestelling wordt gefactureerd op basis van het tarief dat van kracht is op het moment van de bestelling, onder voorbehoud van de beschikbaarheid op die datum. En de verkoopprijzen zijn inclusief 19% BTW.

Je kunt betalen via iDEAL, met creditcard of achteraf betalen met Afterpay. Wij adviseren gebruik te maken van iDEAL: snel, vertrouwd en veilig.

Betalen via iDEAL

Het werkt hetzelfde als internetbankieren via je eigen bank. Kies iDEAL als betaalmethode en selecteer de bank waarbij je je online betalingen regelt. Je komt nu in het vertrouwde betaalprogramma van je eigen bank terecht. De gegevens van je aankoop zijn al ingevuld.
Na goedkeuring van de betaling ontvang je een bevestiging van je bank. Vervolgens keer je terug naar Pikant. Wil je meer weten over betalen via iDEAL? Lees verder op de iDeal website.

Betalen met je creditcard

Op de betaalpagina kies je het type creditcard waarmee je wilt afrekenen. Vervolgens vul je het volledige creditcardnummer in, de vervaldatum én de 3-cijferige veiligheidscode. Deze code wordt ook wel 'cvc-code' genoemd en staat op de achterkant van je creditcard.
De betaling wordt pas van je creditcard afgeschreven nadat je bestelling ons logistiek centrum heeft verlaten.

Met digitale acceptgiro je online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor Pikant het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Pikant betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 100 als je voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Ben je al bekend bij Afterpay dan kun je betalen tot een bedrag van € 200.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.