van € 119,00
voor
€ 104,95
incl. 19% btw

Gratis Verzending

Lelo Tiani

Test dit luxe speeltje

Waardering: 2.5 sterren

We hebben een superdeluxe en gloednieuw speeltje voor jou om te testen. Test gratis de Lelo Tiani. Het is een echt duo speeltje. Van het mooie merk Lelo. De Lelo Tiani is een vibrator voor stellen en in zwart beschikbaar. Lees verder over Lelo Tiani

Onze suggesties:

Product informatie

Lelo Tiani voor € 104,95
incl. 19% btw

De Lelo Tiani is een innovatieve creatie voor het duo liefdesspel. Een luxe cadeau. De Lelo Tiani kan door vrouwen gedragen worden tijdens het vrijen of voor een intieme “hands-free” ervaring. De Lelo Tiani heeft een draadloze afstandsbediening. Een eenvoudige polsbeweging, op elk gewenst moment, zal de vibratiestand aanpassen - geef de Lelo Tiani aan je partner en geef je over. De vibrator is stil, oplaadbaar en waterdicht. De unieke en flexibele vorm van dit speeltje is comfortabel en zorgt voor beide partners voor een ongekende, passionele ervaring.

Er zijn 6 verschillende standen. De trilling die de vibrator geeft, voelt de partner ook in de afstandsbediening. Julie voelen elkaar perfect aan. In de afstandsbediening gaan 2 AAA batterijen. Deze zijn bijgeleverd, maar je kunt bij ons in de winkel ook alvast een extra setje bestellen.

Wil je dit speeltje gratis testen?

Dan zouden we in ruil daarvoor graag een goede review ontvangen: een tekst en een kort filmpje. Wat schrijf je in een review? En wat kun je vertellen in jouw video?

  • je eigen mening;
  • we willen graag weten waarom je een product wel of niet leuk vindt;
  • opvallende producteigenschappen en handige tips bij het gebruik;
  • vergelijk het product bijvoorbeeld met andere producten die je kent.

Het filmpje plaatsen we op ons kanaal. Hier zie je ook voorbeeld filmpjes. Maar als je niet herkenbaar in beeld wilt, hoeft dat niet. Je kunt dan je handen en stem gebruiken. Wees niet gevreesd - we vragen dus geen actie-filmpje :-)

Je kunt bijv. met je mobieltje een filmpje van ca. 1,5 minuut maken. Daarmee zijn wij en onze donateur Rimba van het luxe speeltje erg blij. Want zo kunnen andere mensen een goed beeld krijgen van de nieuwe Lelo Tiani.
Wil jij dit speeltje testen en maak je in ruil daarvoor een goede tekst en video? Mail me dan je motivatie en natuurlijk je adresgegevens.

Met dank aan Rimba voor de donatie. Bestellen kan natuurlijk ook bij ons.

Bestel ook deze accessoires Batterij Alkaline AAA, Lelo cleaning spray
Batterijen meegeleverd? Ja
Oplader meegeleverd? Ja
Kleur Zwart
Batterijen 2x AAA
Afmetingen 84 x 42 x 28 mm
Gewicht 31 gram
Materiaal Mat silicone met glanzend ABS plastic
Opmerkingen Tot 12 meter bereik met de afstandsbediening, 100% waterproof
Trefwoorden waterproof, vibrator, afstandsbediening, lelo, remote , lelo
Levertijd direct leverbaar
VIP spaarpunten Bij aanschaf van Lelo Tiani krijg je 105 VIP punten (i)

Wat vind jij van dit product?

Nog geen reviews